Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

De nieuwe SH125i / SH150i Vetro

De Vetro is het geesteskind - en een ode aan de technische vaardigheden - van de werknemers in Honda's fabriek in Atessa, Italië. Hij is uitgedost met opvallende, semi-transparante, ongelakte groene kuipdelen, waarvan de productie 9,5% minder CO2-uitstoot per jaar oplevert in vergelijking met de productie van standaard kleurstellingen. De innovatieve nieuwe look pronkt ook met een zwart voorspatbord, een zwarte onderkuip met een groot wit Honda-logo en een zilverkleurig SH-logo op de kopkuip.  

De nieuwe SH125i en SH150i zijn daarenboven de eerste, in Atessa gebouwde Honda-modellen, die voldoen aan de nieuwe EURO5+-emissiedoelstellingen. Deze nieuwe regelgeving, die eind 2024 wettelijk verplicht wordt voor alle typegoedkeuringen van nieuwe modellen, omvat het debuut van een nieuwe 'on-board'-controle van de katalysator, de drempelverlaging voor de identificatie van een emissiegerelateerde fout (waardoor de rijder eerder van zo’n probleem op de hoogte wordt gebracht), strengere geluidseisen en strengere eisen voor uitlaatemissies op lange termijn. 

Bovenop de matte Coal Black Metallic-versie krijgen de SH125i en SH150i ook een tweede 'sportieve editie' (SE) in matte Pearl Cool White. Beide SE-versies zijn voorzien van extra zwarte details rond de bedieningselementen, de voor- en onderkuip, stijlvol rood stiksel op het zadel en op maat gemaakte logo's, badges en graphics.

De 24YM SH125i en SH150i zijn leverbaar vanaf oktober.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Honda nieuwsNumber of views: 331

Tags:

Theme picker