De iconische 'NX'-typebenaming vindt zijn weg terug naar Honda's line-up! - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

De iconische 'NX'-typebenaming vindt zijn weg terug naar Honda's line-up!

Voor 24YM is Honda's insteek voor de CB500X verbeterd, maar niet wezenlijk veranderd. De naam is echter wel nieuw. De NX500 heeft een heel eigen identiteit, met een nieuwe, agressieve styling, hoogwaardige technologie en diverse andere upgrades, waardoor hij zeker de harten en hoofden van de Europese motorrijders in vervoering zal blijven brengen

De rijdynamiek en het rijgevoel zijn verbeterd door een gewichtsbesparing van 3 kg (waarvan 1,5 kg afkomstig is van de nieuwe lichtgewicht 5-spaaks wielen in gegoten aluminium) wat het leeggewicht op 196 kg brengt, en eveneens door een herziene veervoorspanning en demping voor de Showa 41 mm SFF-BP Upside Down vork (Separate Function Fork Big Piston) en door een scherpere acceleratie dankzij nieuwe instellingen voor de brandstofinjectie.

Verdere spec-upgrades komen in de vorm van een nieuw 5-inch TFT-scherm, Honda RoadSync smartphone connectiviteit en HSTC. Met een nieuwe lichtunit op kop is de styling volledig vernieuwd, met nieuwe kunststofdelen van voor tot achter die compacte, avontuurlijke gebruiksvriendelijkheid combineren met een imposant silhouet en een solide vormgeving.

Het A2-geschikte, tweecilinderblok met slipperkoppeling kan bovendien uitpakken met de toevoeging van Honda Selectable Torque Control (HSTC) en ECU-updates die de acceleratie verbeteren.

De 24YM NX500 zal vanaf december in de volgende kleurstellingen beschikbaar zijn:

 • Pearl Horizon White
 • Grand Prix Red
 • Matt Gunpowder Black Metallic
Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Honda nieuwsNumber of views: 506

Tags:

Theme picker