2024 Kawasaki Versys 650 - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

2024 Kawasaki Versys 650

De kern van de Versys 650 blijft zijn 649cc parallel-twin motorblok, welke gericht is op soepele vermogensafgifte in lage en middelhoge toeren, met een opmerkelijk laag brandstofverbruik. Dankzij de 21-liter brandstoftank zijn lange afstanden eerder regel dan uitzondering. Het geavanceerde Kawasaki Traction Control (KTRC) met twee modi, Mode 1 voor een sportieve rijervaring en Mode 2 voor optimale tractie in alle omstandigheden, zorgt voor maximaal vertrouwen. Het rijwielgedeelte van de Versys 650 is geoptimaliseerd voor straatgebruik, met lange veerwegen, 17-inch wielen en een korte wielbasis die een uitstekende balans biedt tussen comfort en dynamische handling, zelfs op slecht wegdek. Een schokdemper met afzonderlijke veervoorspanningsregelaar maakt het voor de rijder gemakkelijk om de vering aan persoonlijke voorkeur of de hoeveelheid bagage aan te passen. Ondanks zijn scherpe design is het comfort van de Versys 650 een verademing. Praktische kenmerken zoals de kuip "kieuwen" en het verstelbare windscherm (verstelbaar in vier standen over een bereik van 80mm) bieden veel windbescherming en dus comfort voor lange ritten.

Opvallend is het 10,9 cm grote TFT-kleurendisplay achter de topkuip. Dit multifunctionele scherm geeft overzichtelijk essentiële informatie weer, zoals snelheid, toerental, brandstofniveau, buitentemperatuur en meer. Bovendien stelt de geïntegreerde Bluetooth verbinding de rijder in staat om via de Rideology App op afstand voertuiginformatie, ritlogboeken en onderhoudsschema’s te bekijken.

Net als voorgaande jaren biedt Kawasaki weer aantrekkelijke accessoirepakketten aan, met onder andere geïntegreerde zijkoffers, om de veelzijdigheid van de Versys 650 te benadrukken. Voor A2-rijbewijshouders is er ook een 35kW-versie beschikbaar.

Vanaf eind deze maand is de 2024 Versys 650 beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

 • Metallic Flat Spark Black / Candy Lime Green (Nieuw)
 • Metallic Matte Dark Gray / Ebony (Nieuw)
 • Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black (Nieuw)
Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 706

Tags:

Theme picker