Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Kawasaki
 6. Werkplaats
 7. Hyperpro
 8. Bagster
 9. Nieuws
 10. Contact

Nieuws

Kawasaki Promo Tour 2023

Hoe werkt het?
Inschrijven voor een proefrit doe je op de Promo Tour pagina. Maak eerst een keuze voor de dag waarop je wilt proefrijden. Klik dan op de juiste button, dan kom je op de inschrijfpagina. Kies je favoriete Kawasaki en het tijdstip waarop je wilt rijden. Vul het formulier compleet in. Indien je meerdere motoren en/of tijdstippen aanklikt, komt het formulier helaas niet in ons systeem terecht! Schrijf je je ook in voor een motormaatje? Gebruik dan niet weer je eigen emailadres. Het systeem verwerkt je informatie dan niet. Na je online inschrijving ontvang je van ons binnen 48 uur per email een bevestiging. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op dan heb je misschien het formulier niet helemaal goed ingevuld. Heb je gekozen voor een motorfiets die op de door jou gekozen dag en tijdstip al bezet is dan nemen we even contact met je op om een alternatief te bespreken.

Spelregels:

 • Het reserveren van een proefrit doe je door het online formulier compleet in te vullen.
 • Je beschikt over het juiste motorrijbewijs en draagt beschermende motorrijkleding. 
 • In de showroom onderteken je ons proefritformulier waarin staat vermeld dat het eigen risico bij schade € 1.500,- bedraagt, bekeuringen voor eigen rekening zijn en wij een kopie van je rijbewijs maken. Het eigen risico voor de ZH2 SE en de Ninja H2 SX SE bedraagt € 2.500,-. 
 • Graag 30 minuten van te voren aanwezig zijn en bij de receptie het proefritfomulier ondertekenen. Heb je je 15 minuten voor aanvang van de rit niet bij de receptie gemeld dan kan jouw Kawasaki aan een ander toebedeeld worden šŸ™ˆ. 
 • Je krijgt de motor mee met een volle tank en brengt de motor ook weer terug met een volle tank. Dit geldt alleen voor de uitgebreide proefritten op vrijdag en zondag. 
 • Ben je verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten dan kunnen we misschien iemand anders nog blij maken.
 • EĆ©n proefrit per deelnemer.

Door omstandigheden kan het voorkomen dat dit Kawasaki evenement geen doorgang kan vinden. De kalender kan hierom zonder vooropgaaf van reden gewijzigd worden.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 602

Tags:

Theme picker