Nieuwe kleurstelling voor de 2024 Ninja ZX-10R - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

Nieuwe kleurstelling voor de 2024 Ninja ZX-10R

Met een vermogen van 213 pk, uitgebreid elektronicapakket en fijn geslepen chassis is de ZX-10R de term 'Superbike' waardig. De 998cc 4-in-lijn is gekoppeld aan een close ratio cassette versnellingsbak met kortere ratio's in versnelling 1, 2 en 3 wat zorgt voor betere acceleratie in lage tot middelhoge toerentallen.

Talloze elektronische rijhulpsystemen, waaronder een Up/Down Quick Shifter, Sport Traction Control, Launch Control, Bochten ABS, instelbare Engine Brake Control, Öhlins Electronic Stuurdemper, Kawasaki's unieke Cornering Management Functie en 4 selecteerbare rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode), helpen rijders het maximale uit de Ninja ZX-10R te halen. Voor maximale remprestaties zijn ø330 mm semi-zwevende schijven, Brembo M50 Monobloc-remklauwen en een radiale Brembo rempomp gemonteerd.

Het onmiskenbare Ninja-uiterlijk is voorzien van geïntegreerde winglets. Een 4.3'' TFT-kleurendisplay met 2 lay-out opties (Straat & Circuit) zorgt voor optimale informatie weergave. Bovendien is er de elektronische Cruise Control om het comfort te verhogen.

Voor 2024 zal de Ninja ZX-10R verkrijgbaar zijn in de nieuwe kleurstelling: 
- Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black
Hiernaast blijft ook de kenmerkende groene leverbaar:
- KRT-Edition

Prijzen zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 315

Tags:

Theme picker