Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Nieuwe graphics voor de 2023 CBR650R

Sinds hun introductie in 2019 zijn Honda's CB650R Neo Sports Café middenklasser en zijn broer, de CBR650R, populair in het Europese motorlandschap dankzij hun naadloze combinatie van opwindende viercilindermotorprestaties, lichte, verfijnde handling, een uitgebreide specificatielijst (inclusief 41 mm Showa Separate Function Big Piston USD-voorvork, HSTC, assist/slipper clutch en LCD-display) en onderscheidende, opvallende looks

De CBR650R profiteert ook van een opfrisbeurt voor MY23, wat de hebberigheid van de best verkochte sportmotor in Europa in 2021 nog meer benadrukt. Nog steeds verkrijgbaar in zowel Grand Prix Red als Matt Gunpowder Black Metallic, krijgen beide kleuren voor MY23 nieuwe zwarte carterdeksels en nokkenasdeksels evenals opvallende bijgewerkte graphics.

Het Matt Gunpowder Black Metallic-kleurenschema heeft nieuwe opvallende blauwe highlights op de benzinetank en kont, en een nieuwe rode monoshock.
De Grand Prix Red wordt geleverd met een nieuw zwart voorspatbord en belly pan met een gewaagd rood Honda-logo dat combineert met de nieuwe rode monoshock.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Honda nieuwsNumber of views: 668

Tags:

Theme picker