Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws Archief

Kawasaki Promo Tour 2023

Kawasaki Promo Tour 2023

Op 31 maart, 1 en 2 april komt de Kawasaki Promo Tour naar Apeldoorn. De tour is dit jaar groter dan ooit! 16 verschillende Kawasaki's staan dan klaar om uitgeprobeerd te worden zoals de immens populaire Z900, de avontuurlijke Versys 1000, de stijlvolle Z650RS of de sportieve Ninja 400. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z-modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen beschikbaar voor motorrijders met het A2 rijbewijs. Voor een aantal modellen hebben we ook verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar. Heb je daar interesse in? Vraag daar dan even naar in de showroom.

In Apeldoorn hebben we 3 dagen de beschikking over het Kawasaki demopark en kun je kiezen voor een korte proefrit van ca. 40 minuten op zaterdag of een uitgebreidere proefrit van 2 uur op vrijdag en zondag.

Meer info...

zaterdag 4 maart 2023/Author: Lenie Mulder/Number of views (587)/Comments (0)/
Tags:
Kawasaki onthult nieuwe Ninja ZX-4R viercilinder Supersport

Kawasaki onthult nieuwe Ninja ZX-4R viercilinder Supersport

Kawasaki verrast met de introductie van de nieuwe Ninja ZX-4R. Een compleet nieuwe toevoeging aan de Ninja legende met een zeer hoogtoerige vier-in-lijn motor en hoogwaardig chassis. Een unicum in de huidige motormarkt.
De Ninja ZX-4R is uitgerust met een compleet nieuw ontwikkelde 399cc viercilinder met een vermogen van 77pk (80pk met Ram-Air). Op dit moment is de Ninja ZX-4R het enige supersportmodel in de 400cc-klasse met een viercilindermotor. De ultra hoogtoerige motor, met een toerenbereik van meer dan 15.000 tpm, produceert een uitlaatgeluid zoals alleen een high-performance viercilinder van Kawasaki dat kan. Onder andere een zeer lichte gesmede nokkenas en gegoten aluminium zuigers maken dit hoge toerental mogelijk terwijl een lichtgewicht vliegwiel zorgt voor een gretige motorrespons. Aan het motorblok is een Assist & Slipperclutch gekoppeld welke van een blokkerend achterwiel bij snel terugschakelen verleden tijd maakt. De SE- en RR-uitvoeringen zijn hiernaast standaard voorzien van een Up/Down Quickshifter.

Leverbaar in de herfst van 2023. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Lees verder ....

woensdag 1 februari 2023/Author: Lenie Mulder/Number of views (427)/Comments (0)/
Tags:
Honda CB750 Hornet in de showroom

Honda CB750 Hornet in de showroom

De Honda CB750 Hornet staan nu in alle kleuren in onze showroom. Er zijn er al van verkocht dus wil je alle kleuren in het echt zien dan is dit weekend je kans. Wij zorgen dat koffie klaar staat 😊

Ook staat het nieuwe π‡π¨π§ππš 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫 𝐌𝐚𝐠𝐚𝐳𝐒𝐧𝐞 online! Met o.a. een eerste test met de π‚ππŸ•πŸ“πŸŽ π‡π¨π«π§πžπ­, heden en roemrijk verleden van de π—π‹πŸ•πŸ“πŸŽ π“π«πšπ§π¬πšπ₯𝐩 en een erg coole Me & My Honda! πŸ’―πŸ”₯
• Nu gratis online lezen: bit.ly/3XMUT7N

donderdag 26 januari 2023/Author: Lenie Mulder/Number of views (435)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Kawasaki news magazine 2023

Kawasaki news magazine 2023

Klik op onderstaande link en ontdek nu al de nieuwe Kawasaki modellen en kleurstellingen voor 2023.
Je kunt natuurlijk ook gezellig in de showroom al een klein aantal modellen komen bekijken en een geprinte versie van het magazine meenemen. We hebben inmiddels ook al een up to date prijslijst 2023 voor je klaar liggen.
Dan kun je ook meteen even een blik werpen in onze nieuwe merchandise shop waar je al een aantal nieuwe Kawasaki producten vindt.

Klik hier voor het  2023 Kawasaki Nieuws is uit! πŸ₯³

maandag 19 december 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (468)/Comments (0)/
Tags:
Honda 2023 nieuws

Honda 2023 nieuws

Honda komt in 2023 met veel nieuws. Klik op de banner en bekijk het Honda Magazine.
Je kunt natuurlijk ook gezellig in de showroom al een klein aantal modellen komen bekijken dan kun je ook meteen even een blik werpen in onze nieuwe merchandise shop waar je al een aantal nieuwe Honda producten vindt.

Honda Magazine november 2022

donderdag 1 december 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (519)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
De toekomst is... groen πŸ’š

De toekomst is... groen πŸ’š

Tijdens de EICMA werden verschillende productie- en conceptmodellen onthuld. Van elektrisch tot hybride en zelfs waterstof.
Door in te zetten op verschillende technologieΓ«n is Kawasaki klaar voor de toekomst.  πŸ’ͺ


Meer info...

woensdag 9 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (722)/Comments (0)/
Tags:
EM1 e: Honda’s eerste EV-tweewieler voor de Europese wegen

EM1 e: Honda’s eerste EV-tweewieler voor de Europese wegen

De EM1 e: is compact. De strakke uitstraling onderscheidt hem als iets wat uniek en anders aanvoelt. Zoals ook te verwachten bij de eerste elektrische tweewieler die de Honda-naam draagt.

Meer info...

woensdag 9 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (767)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
CL500 - Een en al stijl!

CL500 - Een en al stijl!

Met de 1962 Honda CL72 als inspiratiebron combineert Honda’s nieuwe CL500 moderne technologie met een nostalgische blik op het verleden. Aangedreven door de A2-compatibele tweecilinder van Honda’s CB500-lijn, maakt dit nieuwe model handig gebruik van een nieuw stalen diamantframe, ophanging met lange veerweg en een 19/17 inch voor-/achterwielcombinatie. Klaar voor alle uitdagingen die zijn pad kruisen, zowel in stedelijke omgeving als tijdens licht off road rijden. Zijn rijke uitstraling doet de hoofden draaien met details zoals een afgeronde benzinetank, kniepads, rubberen vorkhoezen en naar boven gerichte einddempers met geperforeerd hitteschild. Alle verlichting is LED en het dashboard toont een negatief LCD-display. Met vier eigentijdse kleurstellingen valt de CL500 nog beter op in de massa.

Meer info...

woensdag 9 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (653)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Forza 350 - Nieuwe looks!

Forza 350 - Nieuwe looks!

De uitstraling van Honda’s sportieve middenklasse GT-scooter geniet voor 23YM een elegante en verfijnde opfrissing. Een vernieuwd dashboard en twee nieuwe, eigentijdse kleurstellingen vervolledigen de nieuwigheden. De standaarduitrusting bestaat uit het enhanced Smart Power+ (eSP+) motorblok, tractiecontrole via HSTC, een elektronisch instelbaar windscherm, USB Type C-oplaadpoort, opslagruimte voor twee integraalhelmen, volledige LED-verlichting en bediening via Smart Key. De Forza 350 verbindt zich via het Honda Smartphone Voice Control System met de smartphone van de rijder voor toegang tot allerlei functies. Het systeem zal voor 23YM compatibel zijn met zowel IOS als Android.

Meer info...

woensdag 9 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (687)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
MSX125 - Geweldige nieuwe kleuren!

MSX125 - Geweldige nieuwe kleuren!

MSX125 - We noemen hem Grom.

Meer info...

woensdag 9 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (522)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Een legende herboren: Transalp XL750

Een legende herboren: Transalp XL750

Doorheen de stad of doorheen de hele wereld, Honda’s gloednieuwe XL750 Transalp zet de avontuurlijke lijn van zijn iconische voorganger verder. Klaar voor een compleet nieuwe generatie rijders om te gaan waar de wegen heenleiden. De parallel tweecilinder met acht kleppen levert 67,5 kW en 75 Nm. Throttle By Wire (TBW) zorgt voor vier vooringestelde rijmodi plus een gebruikersmodus met in vijf niveaus instelbaar Honda Selectable Torque Control met geΓ―ntegreerde wheeliecontrole en in drie niveaus instelbare motorrem en vermogensafgifte. Het stalen frame is gekoppeld aan een volledige Showa-ophanging: 43 mm SFF-CA™ USD voorvorkpoten en een achterschokdemper die werkt via de Pro-Link. Dubbele tweezuigerremklauwen bijten stevig in de remschijven vooraan. De 21” voor- en 18” achterwielen zijn voorzien van banden met binnenband. Premium uitrusting bestaat uit een vijf inch TFT-kleurendisplay, Honda Smartphone Voice Control, complete LED-verlichting, automatisch uitschakelende richtingaanwijzers en noodstopsignaaltechnologie (ESS). Honda maakt ook een A2-versie beschikbaar.

Meer info...

dinsdag 8 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (786)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
De Rebel familie breidt uit: CMX1100T

De Rebel familie breidt uit: CMX1100T

Rebel 1100T. De ultieme cruiser!

Meer info...

dinsdag 8 november 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (642)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
RSS
123468910Laatste

Theme picker