Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws Archief

De Honda Dax 125 is terug

De Honda Dax 125 is terug

Na een afwezigheid van 41 jaar in Honda's Europese line-up, springt de nieuwe Dax opnieuw vrolijk uit de startblokken - en voegt zich bij de Monkey en de MSX125 Grom in Honda's minibike line-up. Hij is authentiek, robuust en biedt eenvoudig rijplezier. Hij heeft een frame van geperst staal, een 31mm USD-voorvork, 12-inch wielen en een luchtgekoelde SOHC tweeklepsmotor met vier versnellingen en centrifugaalkoppeling. Volledige LED-verlichting, een compact en negatief LCD-scherm en een handvat voor de passagier completeren de volledige specificatielijst. De tijdloze aantrekkingskracht van de onmiskenbare Dax-styling is iets wat geen specificatieblad kan vatten.    

De prijs van de Dax 125 is € 5.099,- en is leverbaar in het najaar. Bestellen is nu al mogelijk dan weet je zeker dat je dit jaar nog op je Dax kunt rondtouren.

Lees verder .....
 

woensdag 16 maart 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (891)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Aanpassing tarieven haal en brengservice

Aanpassing tarieven haal en brengservice

De aanhoudende schaarste van grondstoffen op de wereldmarkt en de situatie in de Oekraïne zorgen voor een voortdurende prijsstijging van vele producten en diensten. Als voorbeeld noemen wij de prijzen voor brandstoffen. Die maken het op dit moment onmogelijk om onze haal- en brengservice in de regio Apeldoorn voort te zetten als wij onze tarieven niet aanpassen.

Met ingang van 01 maart 2022 zijn onze tarieven voor het halen en of brengen van je motor als volgt:

Motor ophalen in de regio Apeldoorn:  € 25,-
(indien de locatie zich binnen een omtrek van 25 kilometer van ons pand bevind)

Motor brengen in de regio Apeldoorn:  € 25,-
(indien de locatie zich binnen een omtrek van 25 kilometer van ons pand bevind)
Lees verder .....

vrijdag 11 maart 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (679)/Comments (0)/
Categories: Nieuws
Tags:
Kawasaki breidt Versys 1000 line-up uit

Kawasaki breidt Versys 1000 line-up uit

De succesvolle Kawasaki Versys 1000 range wordt voor 2022 uitgebreid met een “standaard” Versys 1000. De standaard Versys 1000 is gericht op consumenten die zelf willen bepalen met welke features en accessoires de motor is uitgerust. Het standaardmodel heeft een uiterst aantrekkelijke basisprijs. 
Het aanbod Versys 1000-modellen wordt voor het nieuwe seizoen compleet gemaakt door de toevoeging van het ‘Standaard’ model waarmee de instapprijs van de Versys 1000 serie aanzienlijk naar beneden wordt bijgesteld. De nieuwe Versys 1000 “Standaard” kan geheel naar eigen wens worden geüpgraded met accessoires die passen bij de voorkeuren van de rijder. Bijvoorbeeld met een quickshifter/blipper, een hoger windscherm, verwarmde handvatten en verschillende bagage-opties.
Alle Versys 1000-modellen hebben een uiterst krachtig en soepel lopend 1.043 cc vier-in-lijn motorblok. De koppelrijke motor levert zijn 120 pk zo verfijnd dat het rijden zelfs aan het einde van een lange dag en na honderden kilometers nog steeds moeiteloos is. Met een koppel van maar liefst 102Nm bij 7.500 t/min is er altijd voldoende trekkracht om in hogere versnellingen te blijven rijden. Van sportieve weekendritten tot lange vakanties in de Alpen, er is geen situatie welke deze Adventure Tourer niet de baas kan.
Lees meer ...

maandag 24 januari 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (1128)/Comments (0)/
Tags:
HONDA CB300R

HONDA CB300R

Als je motorrijden tot zijn essentie herleidt, staat minder vaak gelijk aan meer. Honda heeft dat al lang begrepen, want al in 2018 verscheen de CB300R in het gamma. Hij maakt deel uit van de Neo Sports Café-familie, waartoe ook de vlaggenschip-CB1000R, de A1-rijbewijsvriendelijke CB125R en de onlangs vernieuwde viercilinder middenklasser CB650R toe behoren.
De CB300R is een belangrijke stap voorwaarts voor elke jonge of nieuwe motorrijder en is na de 125cc vooral een eerste 'grote' motor voor velen. Eentje die zowel op motorisch vlak als qua rijwielgedeelte de nodige sensaties te bieden heeft - nota bene zonder het gewicht, de kosten en het rijbewijs dat je voor een motorfiets met een grotere cilinderinhoud nodig hebt. Het is ook een geweldige kennismaking met Honda, met de technische knowhow van het merk, de designfilosofie, de hoogwaardige uitrusting en de hoge bouwkwaliteit. Omgekeerd is de CB300R ook een aantrekkelijke optie voor ervaren motorrijders die willen ‘downsizen’.

Lees meer ...

maandag 24 januari 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (891)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Kawasaki breidt Versys 1000 line-up uit

Kawasaki breidt Versys 1000 line-up uit

De succesvolle Kawasaki Versys 1000 range wordt voor 2022 uitgebreid met een “standaard” Versys 1000. De standaard Versys 1000 is gericht op consumenten die zelf willen bepalen met welke features en accessoires de motor is uitgerust. Het standaardmodel heeft een uiterst aantrekkelijke basisprijs.
et aanbod Versys 1000-modellen wordt voor het nieuwe seizoen compleet gemaakt door de toevoeging van het ‘Standaard’ model waarmee de instapprijs van de Versys 1000 serie aanzienlijk naar beneden wordt bijgesteld. De nieuwe Versys 1000 “Standaard” kan geheel naar eigen wens worden geüpgraded met accessoires die passen bij de voorkeuren van de rijder. Bijvoorbeeld met een quickshifter/blipper, een hoger windscherm, verwarmde handvatten en verschillende bagage-opties.

Lees meer ...

donderdag 6 januari 2022/Author: Lenie Mulder/Number of views (995)/Comments (0)/
Tags:
Kawasaki Z50th Celebration is coming soon

Kawasaki Z50th Celebration is coming soon

De Kawasaki Z-modellen laten al een halve eeuw een onuitwisbare indruk achter en dat gaat volgend jaar gevierd worden.
Neem een kijkje op de speciale Kawasaki jubileum website en bekijk de geschiedenis van de Z-modellen.

Klik hier om naar de Kawasaki jubileum website te gaan.

#Z50thCelebration #KawasakiZ #ComingSoon

zaterdag 18 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (1010)/Comments (0)/
Kawasaki nieuwsmagazine 2022 modellen

Kawasaki nieuwsmagazine 2022 modellen

YES! Het 2022 Kawasaki Nieuwsmagazine is uit 🥳

Ontdek alle nieuwe 2022 modellen door op onderstaande link te klikken.
Vanaf 24 december kun je bij ons in de showroom ook een geprinte nieuwskrant ophalen. Een mooi bewaarexemplaar.

Klik hier voor het Kawasaki Nieuws magazine.

 

vrijdag 17 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (989)/Comments (0)/
Tags: Kawasaki
Prijzen 2022 Sport Touring modellen Kawasaki

Prijzen 2022 Sport Touring modellen Kawasaki

De Sport Tourers van Kawasaki zijn de perfecte combinatie tussen sportiviteit en comfort.Na de onthulling van de waanzinnige Supercharged Ninja H2 SX worden nu de prijzen bekend gemaakt voor alle modellen in de Sport Touring line-up.

NEW Ninja H2 SX en Ninja H2 SX SEDe meest geavanceerde Sport Tourer ooit! De nieuwe Ninja H2 SX blijft het toonbeeld van waanzinnige prestaties en dagelijkse bruikbaarheid door de unieke Supercharged technologie en is, als eerste Japanse motorfiets ooit, voorzien van het Bosch ARAS radarsysteem. Dit radarsysteem brengt state-of-the-art elektronische systemen met zich mee zoals Adaptieve Cruise Control en dodehoekdetectie. Als kers op de taart is er het SE (Special Edition) model, voorzien van semi-actieve elektronische vering met SHOWA Skyhook filosofie.De Ninja H2 SX is verkrijgbaar vanaf € 26.849,-
De Ninja H2 SX SE is verkrijgbaar vanaf € 30.549,-

Lees verder ....

donderdag 16 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (876)/Comments (0)/
Tags:
Verbouwing werkplaats

Verbouwing werkplaats

2021 is, ondanks Corona, een goed motorjaar geweest.  We hebben met onze dealerschappen van Honda en Kawasaki 2 topmerken in huis waar veel belangstelling voor is. Met onze prachtige voorraad jong gebruikte motoren hebben we ook dit jaar veel motorrijders blij gemaakt.
Helaas hebben we in september de kledingafdeling moeten sluiten maar door de ruimte die daardoor is vrijgekomen kunnen we in 2022  ons aanbod gebruikte motoren verder uitbreiden. Dus nog meer motorplezier!
Eind december beginnen we met een ingrijpende facelift van onze werkplaats. Omdat ook de vloer gedaan moeten worden, zal de hele werkplaats leeggeruimd en heringericht  moeten worden. Daarom zal de werkplaats van 27 december tot 18 januari gesloten zal zijn. De collega’s van de werkplaats zijn gedurende deze periode uitsluitend per email bereikbaar.
De showroom is gewoon geopend en telefonisch bereikbaar.
Via onze website en social media kanalen zullen we je van de voortgang van de verbouwing op de hoogte houden.

woensdag 15 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (849)/Comments (0)/
Categories: Nieuws
Tags:
Kawasaki Road Assistance

Kawasaki Road Assistance

Koop je een nieuwe Kawasaki vanaf modeljaar 2022 dan krijg je er kostenloos  2 jaar gratis Kawasaki Road Assistance bij.
Mocht je tijdens de garantieperiode van je nieuwe Kawasaki toch pech ervaren dan staat de Kawasaki Road Assistance 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. De Kawasaki Road Assistance is gedurende de hele garantieperiode van toepassing. Deze garantieperiode bedraagt 24 maanden.
Situaties die door de Kawasaki Road Assistance worden gedekt:  - Onvoorziene mechanische, technische of elektronische pech aan de motorfiets, waaronder lege accu’s of lekke banden -Gebrek aan brandstof of het tanken van de verkeerde brandstof - Een verkeersongeval - Bij defecten als gevolg van poging tot diefstal of vandalisme, of problemen met slot(en) of sleutel(s)
Wanneer reparatie ter plaatse niet mogelijk is, zal jouw Kawasaki motorfiets naar de dichtstbijzijnde erkende Kawasaki dealer worden vervoerd. Kawasaki Road Assistance vergoedt uitsluitend de kosten van de pechhulp. Kosten voor reparatie en te vervangen onderdelen worden niet door Kawasaki Road Assistance vergoed.
Lees meer ..

woensdag 15 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (908)/Comments (0)/
Tags:
Honda biedt 5 jaar garantie en assistentie op al zijn motorfietsen

Honda biedt 5 jaar garantie en assistentie op al zijn motorfietsen

5 jaar garantie wordt nu standaard aangeboden op alle nieuwe Honda motorfietsen. Vanaf 1 januari geldt voor het hele gamma een garantie van 2 jaar + 3 jaar. De garantie is overdraagbaar en zal de verschillende eigenaars gedurende deze periode volgen.

Meer info...

woensdag 15 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (855)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Kawasaki maakt prijzen 2022 Versys modellen bekend

Kawasaki maakt prijzen 2022 Versys modellen bekend

De Versys modellen van Kawasaki zijn al jaren mateloos populair in hun klasse. Met hun geweldige rijeigenschappen en diverse inzetbaarheid weten deze modellen vele rijders voor zich te winnen. Na de introductie van de nieuwe Versys 650 kunnen nu voor alle modellen in de line-up de prijzen bekend gemaakt worden.
NEW Versys 650
De succesvolle Kawasaki Versys 650 is de meest populaire en bestverkochte Dual Purpose motor in zijn klasse. Zijn succes dankt de Versys aan zijn veelzijdigheid. Voor 2022 wordt de Versys 650 geheel vernieuwd met een compleet nieuw design en voorzien van onder andere Traction Control, LED verlichting en een prachtig TFT-kleurendisplay.
De Versys 650 is verkrijgbaar vanaf € 9.149,-. 
Versys 1000 S en Versys 1000 SE
De zeer rijk uitgeruste S-variant werd met veel lof ontvangen door de motormedia en motorrijders in de Benelux.
lees verder ...
 

dinsdag 14 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (909)/Comments (0)/
Tags:
RSS
Eerste45678101213

Theme picker