Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws Archief

Kawasaki maakt prijzen 2022 Versys modellen bekend

Kawasaki maakt prijzen 2022 Versys modellen bekend

De Versys modellen van Kawasaki zijn al jaren mateloos populair in hun klasse. Met hun geweldige rijeigenschappen en diverse inzetbaarheid weten deze modellen vele rijders voor zich te winnen. Na de introductie van de nieuwe Versys 650 kunnen nu voor alle modellen in de line-up de prijzen bekend gemaakt worden.
NEW Versys 650
De succesvolle Kawasaki Versys 650 is de meest populaire en bestverkochte Dual Purpose motor in zijn klasse. Zijn succes dankt de Versys aan zijn veelzijdigheid. Voor 2022 wordt de Versys 650 geheel vernieuwd met een compleet nieuw design en voorzien van onder andere Traction Control, LED verlichting en een prachtig TFT-kleurendisplay.
De Versys 650 is verkrijgbaar vanaf € 9.149,-. 
Versys 1000 S en Versys 1000 SE
De zeer rijk uitgeruste S-variant werd met veel lof ontvangen door de motormedia en motorrijders in de Benelux.
lees verder ...
 

dinsdag 14 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (912)/Comments (0)/
Tags:
Kawasaki maakt prijzen 2022 Z-modellen bekend

Kawasaki maakt prijzen 2022 Z-modellen bekend

2022 belooft een prachtig jaar te worden voor de naked bikes van Kawasaki. Zo is het volgend jaar precies 50 jaar geleden dat de machtige Z1 zijn introductie deed en nieuwe maatstaven zette in de motorwereld. Na de spectaculaire onthullingen van de nieuwe Z900 SE, Z900RS SE en Z650RS eerder dit jaar maakt Kawasaki nu zijn prijzen bekend voor de gehele Z line-up.

NEW Z900 SEThe best just got better. In 2022 wordt de verkochte naked bike van Nederland nóg beter met de introductie van de nieuwe Z900 SE. Het nieuwe SE model beschikt over hoogwaardige Öhlins vering, Brembo remmen en speciale kleurstelling welke het agressieve Sugomi design nog beter complementeren. Gebleven zijn het 948cc vier-in-lijn motorblok met sensationele vermogensafgifte en het speciaal getunede inlaatgeluid en uitgebreide elektronicapakket.
De Z900SE is verkrijgbaar vanaf € 12.199,-

Lees verder .....

zondag 12 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (1155)/Comments (0)/
Tags:
NIEUWSTE HONDA MOTOR MAGAZINE NU ONLINE

NIEUWSTE HONDA MOTOR MAGAZINE NU ONLINE

Gratis online magazine, met het laatste Honda-nieuws, interessante interviews, spectaculaire films en meer moois!

Klik hier om direct te lezen...

maandag 6 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (935)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Honda ADV350

Honda ADV350

Het succes van de X-ADV - de best verkochte Honda-motorfiets in Europa in 2021 - heeft ertoe geleid dat Honda's vooruitstrevende ideeën nu ook worden toegepast op de markt voor middenklasse scooters. De nieuwe ADV350, gebouwd in Honda's Atessa-fabriek in Italië, combineert de verfijning van een premium scooter met het vermogen om ook het ruigste asfalt aan te kunnen. Hij is gehuld in een stoere adventure styling.
Het unieke uiterlijk gaat hand in hand met optimale praktische voorzieningen en uitgebreide specificaties. Er is opbergruimte onder het zadel voor twee integraalhelmen, plus een USB-lader in het opbergvakje in de kuip en het gemak van Smart Key-bediening. Het scherm is in hoogte verstelbaar en in het LCD-instrumentenpaneel is ook het Honda Smartphone Voice Control-systeem geïntegreerd. Honda Selectable Torque Control (HSTC) is standaard.
Het 330cc, verbeterde Smart Power+ (eSP+) SOHC vierkleps motorblok van de ADV350 levert een piekvermogen van 21.5 kW en een koppel van 31.5 Nm. Het chassis is voorzien van een USD-voorvork zoals je die ook op motorfietsen vindt, een stalen buizenframe, achterschokdempers met extern reservoir en een ruime grondspeling. Lichtgewicht 15-inch voor- en 14-inch achterwielen zijn voorzien van tubeless banden met een blokpatroon.
De ADV350 zal beschikbaar zijn in Spangle Silver Metallic, Mat Carbonium Gray Metallic en Mat Carnelian Red Metallic.

zondag 5 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (841)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Fireblade SP 30th Anniversary

Fireblade SP 30th Anniversary

Ter ere van de originele, baanbrekende Fireblade en 30 jaar onophoudelijke uitdagingen sinds de introductie van deze game-changer in 1992, zal in 2022 een verbluffende Limited Edition 30th Anniversary-versie van de Fireblade SP verkrijgbaar zijn. Zijn driekleurige lak is een trouwe ode aan het origineel, met de uiterst moderne uitstraling van de 20YM-streep lay-out samengevoegd met de zogenaamde 'brushstroke' stijlelementen van de legendarische motor uit 1992.
De Fireblade SP zal ook verkrijgbaar zijn in twee standaard lakkleuren, Grand Prix Red en Matte Pearl Morion Black, beide nu met gouden velgen, terwijl de ‘standaard’ Fireblade zelf een vernieuwde Grand Prix Red lakkleur krijgt met een opvallend wit nummerbord op de kuip.

Lees meer ...

woensdag 1 december 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (746)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Kawasaki introduceert nieuwe Ninja H2 SX

Kawasaki introduceert nieuwe Ninja H2 SX

de meest geavanceerde Sports Tourer ooit!

Tijdens de 2021 editie van de EICMA onthult Kawasaki de nieuwe Ninja H2 SX en Ninja H2 SX SE. De meest geavanceerde Sport Tourer ooit! De nieuwe Ninja H2 SX blijft het toonbeeld van waanzinnige prestaties en dagelijkse bruikbaarheid door de unieke Supercharged technologie en is, als eerste Japanse motorfiets ooit, voorzien van het Bosch ARAS radarsysteem.

Meer info...

woensdag 24 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (749)/Comments (0)/
Tags:
Nieuwe Kawasaki Versys 650 voor 2022.

Nieuwe Kawasaki Versys 650 voor 2022.

All roads, One bike!

De succesvolle Kawasaki Versys 650 is de meest populaire en bestverkochte Dual Purpose motor in zijn klasse. Zijn succes dankt de Versys aan zijn veelzijdigheid. Voor 2022 wordt de Versys 650 geheel vernieuwd met een nieuw design en voorzien van onder andere Traction Control, LED verlichting en een prachtig TFT-kleurendisplay.

Meer info...

woensdag 24 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (912)/Comments (0)/
Tags:
Honda Goldwing Bagger 2022

Honda Goldwing Bagger 2022

De Gold Wing staat bekend als Honda’s baanbrekende touring-vlaggenschip. Voor MY18 verscheen een herboren versie van het model. Het gewicht nam drastisch af, vooraan maakte een dubbele wishbone-ophanging z’n opwachting en het flat-six motorblok was gloednieuw. Met geavanceerde technologie zoals een 7-duims TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay™, Android Auto™, een elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi en Hill Start Assist, bevestigt de Gold Wing zijn status als vaandeldrager voor nieuwe technologie. In 2022 zal het model enkel te verkrijgen zijn met automatische DCT (Dual Clutch Transmission) met zeven versnellingen en in één nieuwe en eigentijdse kleurstelling: Mat Jeans Blue Metallic.

Meer info...

zaterdag 20 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (1041)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Honda Goldwing Tour 2022

Honda Goldwing Tour 2022

Honda’s luxueuze Gold Wing Tour verscheen herboren in MY18. Het gewicht nam drastisch af, vooraan verscheen een dubbele wishbone-ophanging en het flat-six motorblok was gloednieuw. In 2022 verschijnt het model in twee nieuwe, prachtige kleurstellingen. De specificaties van dit vlaggenschip lijken eindeloos en onderlijnen zijn status als koploper op vlak van nieuwe technologie: keuze uit manuele versnellingsbak met zes versnellingen of DCT met zeven versnellingen, een zeven inch TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay™, Android Auto™, elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi, HSTC en Hill Start Assist.

Meer info...

zaterdag 20 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (991)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
2022 Honda CMX 500 Rebel

2022 Honda CMX 500 Rebel

De Rebel, Honda’s A2-rijbewijsvriendelijke 500 cc paralleltwin compacte cruiser, verschijnt voor MY22 in een frisse nieuwe kleurstelling. De standaarduitrusting bestaat uit een assist-/slipperkoppeling, LED-verlichting en een versnellingsindicator. Honda brengt ook de Rebel S-versie op de markt met fabrieksaccessoires zoals een koplampkuip, zadelbekleding met diamantpatroon en zwarte voorvorkkappen en beschermrubbers.

Veel motorrijders die nu prille twintigers zijn, beschouwen motorfietsen als meer dan enkel een vervoersmiddel. Het is een levenswijze. Een verlengde van hun karakter waarmee ze hun eigen identiteit kunnen uiten. De verwachtingen van deze groep zijn anders dan die van de grote massa motorrijders, dat komt ook tot uiting in de machines die hen aanspreken. Die moeten passen in hun leven en ruimte laten voor individuele creativiteit en personalisatie. Door traditie te vermengen met baanbrekende nieuwe ideeën en perspectieven wil de CMX500 Rebel exact die motor zijn.

Meer info...

zaterdag 20 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (881)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
2022 Honda CMX 1100 Rebel

2022 Honda CMX 1100 Rebel

Honda’s supercoole CMX1100 Rebel is de ideale motor voor zowel een opwindende als ontspannende rit, waarbij de nieuwe kleurstelling voor 22YM ‘m zelfs nog aantrekkelijker maakt.

De 1.084 cc grote paralleltwin levert een serieus vermogen en jaagt een vette soundtrack door de uitlaat. Met het Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Cruise Control en drie rijmodi bestuurd door het Throttle By Wire-systeem is de grote Rebel bovendien voorzien van een aanzienlijk elektronicapakket. Kwaliteitsonderdelen zoals de 43 mm cartridge-style voorvork, ‘piggyback’ schokdemper achteraan en de radiaal gemonteerde vierzuigerremklauw vooraan. Alle verlichting is LED, het LCD-display is negatief en een Dual Clutch Transmission (DCT) staat in de optiecatalogus.

Meer info...

vrijdag 19 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (913)/Comments (0)/
Categories: NieuwsHonda nieuws
Tags:
Kawasaki onthult 2022 Z H2 en Z H2 SE

Kawasaki onthult 2022 Z H2 en Z H2 SE

Sinds zijn introductie is de Z H2 één van de meest waanzinnige motoren in het naked segment. Met een ongekend sterk supercharged motorblok, state-of-the-art elektronica en een spraakmakend design is de Z H2 het toonbeeld van de nieuwe generatie Kawasaki supernakeds.

De Z H2 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
- Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black - NEW!
- Golden Blazed Green / Metallic Diablo Black

De Z H2 SE is verkrijgbaar in de kleur:
- Golden Blazed Green / Metallic Diablo Black

Meer info...

woensdag 10 november 2021/Author: Lenie Mulder/Number of views (760)/Comments (0)/
Tags:
RSS
Eerste56789111314

Theme picker